Roy Nelson otkrio najveću razliku između UFC-a i Bellatora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.09.2017 11:07h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson, donedavna UFC zvijezda, a odnedavno Bellatovor teškaš, je proteklog vikenda napokon debitirao u novoj promociji. “Big County” je izgledao odlično u dvoboju s protivnikom koji svakako nije za potcijeniti.

Nakon tri zanimljive i gledateljima vrlo atraktivne runde, Nelson je jednoglasnom sudačkom odlukom zasluženo svladao Javyja Ayalu. Za one koji manje prate akciju u Bellatorovom kavezu, to je čovjek koji je u posljednjem nastupu nokautirao Sergeija Kharitonova te se svakako ne radi o laganom zadatku.

No osvježeni “Big Country” je prelaskom u novu organizaciju, čini se, dobio neki novi elan. U dvoboju je izgledao svježe, fokusirano i taktički vrlo iskusno. Kada nije išlo na nogama, poslužio se svojim odličnim parterom.

U razgovoru za MMAFigthing objasnio je zašto je uopće nakon silnih godina provedenih u slavnom Octagonu, odlučio otići u Bellator.

“Ovo je jako uzbudljivo iskustvo. Kada se probudiš za novi posao, iako je to zapravo tvoj stari posao, radi se u neku ruku o novoj stvari i želiš dati sve od sebe. Najveća razlika je to što sam sada uzbuđen zbog odlaska na posao. Ne mogu to dočekati”, iskren je simpatični sada Bellatorov “debeljko”.

“Velika razlika je u entuzijazmu. A radi se samo o nekim malim riječima i gestama poput ‘hvala’ i ‘molim te’. Svaki put kada mi se netko obrati s poštovanjem, to mi puno više znači, nego kada ti kažu – ‘napravi to’.”, dodaje Amerikanac koji je posljednjih godina bio vrlo nezadovoljan zbog narušenih ljudskih odnosa unutar Zuffa-e.

Sada, tvrdi, ponovno ima motivacije i elana za pružiti svoje najbolje partije.

“U Bellator su me doveli Scott Coker, Viacom i moj dobri prijatelj Mike Kogan. Mikea znam već deset godina. A u UFC-u je na snazi neki novi režim, mnogo toga se promijenilo. Zapravo je ovo bila vrlo lagana odluka. Nisam previše razmišljao. Nije uopće bilo važno što nude. Radilo se samo o one dvije riječi – ‘hvala’ i ‘molim te’.”

“Kada govorimo o braku, morate shvatiti da su zahvalnost i uzajamno poštovanje ono što neki odnos čine uspješnim. Zato me fanovi vole, jer ih pođtujem. Bez fanova, nema sporta. Bez fanova nema UFC-a, nema Bellatora, nema Rizina. Bez fanova nema ničega”, zaključuje “Big Country”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI