Roy Nelson: Ne zanima me hoće li mi doći bolji Cro Cop sve dok sam ja pravi Roy

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.02.2019 15:51h Autor:

Roy Nelson

Roy Nelson snimio je kratki video prilog “Unbreakable” s Bellatorovim komentatorom, Jayem Glazerom. Među kratkim temama koje su prošli sakrilo se i jedno pitanje o borbi protiv Mirka Filipovića.

Kako ovo nije klasični borilački razgovor, nego više razgovor opuštenije prirode, tako niti Roy Nelson nije dobio pitanja striktno vezana uz borbu koja mu slijedi iduće subote. No, svakako je bilo zanimljivo čuti kako je netko kao Roy Nelson završio u borilačkim sportovima. Realno, kada ga se pogleda, mnogi bi zaključiti kako bi mu vrhunac borilačkog sporta bio tučnjave kamiondžija na parkiralištu. A Roy Nelson je napravio jednu zavidnu borilačku karijeru.

“Razlog zašto sam ušao u borilački sport su filmovi B produkcije. Američki Ninja, Kickboxer, Karate Kid, to su filmovi koji su sve ujedinili u jedno. I to je bilo ono što me odvuklo u borilačke vještine”, otkrio je Nelson, koji smatra kako je zapravo i cijela ideja nekako krenula iz tog smjera, a da je sama baza svega tradicionalni kung fu.

Ispričao je Nelson nešto o tome kako je uspio, unatoč tome što su mu govorili da se treba baviti drugim stvarima, a na samom kraju dočekao je pitanje čiji odgovor nas najviše zanima. Upitan je o tome očekuje li drugačijeg Cro Copa nego što je bilo u njihovoj prvoj borbi.

“Ne zanima me kakav će Cro Cop doći u kavez. Sve dok sam ja pravi Roy, to mi nije niti najmanje bitno. Ukoliko dođe bolji Cro Cop to je sjajno za mene jer ću automatski i ja morati biti bolja verzija sebe”, otkrio je Nelson na čemu gradi samopouzdanje.

Što je još “Big Country” rekao i na koji način, pogledajte u videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI