Rousey “staroj dopingiranoj varalici” Cyborg poručila: Možeš si konjsko sjeme ubrizgati u oči!

Ostale vijesti 17.08.2012 07:27h Autor:

Cris Cyborg

Ronda Rousey još uvijek nije odradila svoju prvu obranu naslova protiv Sarah Kaufman, koja ju čeka ovog vikenda, no već sada gleda u budućnost i razmišlja o dvoboju protiv bivše prvakinje Strikeforcea Cristiane Cyborg Santos. S obzirom da se dopingirana Brazilka vraća u prosincu, javnost već sada špekulira o dvoboju koji bi možda čak mogao završiti i na PPV-u što bi bio presedan kada je u pitanju ženska slobodna borba.

Ipak, Rousey želi da Cyborg spusti kilažu i dođe u njezinu bantam diviziju do 61.5 kilograma. Catch weight dvoboj, prema njoj, ne dolazi u obzir.

"Ako se želi boriti protiv mene, morat će spustiti kilažu. Vidjet ćemo kako će se boriti u prvoj poštenoj borbi u svojoj karijeri. Dio razloga zbog kojeg Dana i svi ostali misle da ne postoji dovoljno kvalitetnih ženskih boraca jest i taj što se ona čitavo vrijeme dopingirala, a svi ostali su izgledali kao da nisu njezina liga. Čitav ženski MMA je sada ovdje gdje jest samo zbog nje", poručila je oštro Rousey i dodala:

"Ne dugujem joj ništa. Ona je varalica, jedino što je ikada napravije jest varala i lagala. Ona je jedna velika stara prevarantica koji je čitav život na dopingu. Neka se prestane dopingirati i neka spusti kilažu. Može i dalje biti na steroidima i onda se mučiti sa skidanjem kilograma ili se može skinuti sa steroida i lako spustiti kilažu. Meni je svejedno."

Na kraju je Strikeforceova prvakinja još oštrije zaključila.

"Ako uspije skinuti kilažu nije me briga da li si u oči ubrizgava konjsko sjeme, jer vjerujem da bi tako borba bila fer. U životu nikada nije odradila poštenu borbu i zato se toliko boji skidanja kila. Uvijek inzistira da se bori teža od svojih protivnica", zaključuje Rosey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI