Rousey slomila ruku na Wrestlemaniji što njezin odlazak čini još realnijim

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.04.2019 11:15h Autor:

Ronda Rousey

Bivša UFC prvakinja Ronda Rousey je slomila ruku tijekom nastupa na mega WWE eventu Wrestlemania 35, koji se održao proteklog vikenda u američkom New Jerseyu.

Dakako, lom ruke nije kumovao njezinom porazu u glavnoj borbi večeri i gubitku RAW titule, s obzirom da je taj dio bio unaprijed skriptiran. No, lom ruke je učinio čitav scenarij Rondinog odlaska iz WWE-ja nakon Wreslemanije puno uvjerljivijim i realnijim.

(VIDEO) Potres na Wrestlemaniji 35: I Brock Lesnar i Ronda Rousey izgubili svoje pojaseve!

Naime, Rousey se prilikom potpisa trogodišnjeg ugovora s WWE-jem, obvezala kako će konstantno nastupati sve do 10. travnja i ovogodišnje Wrestlemanije. Scenarij od početka njezinog dolaska u promociju je bio da osvoji titulu, drži je čitavu sezonu, izgubi je na Wrestlemaniji i onda napusti WWE na neko vrijeme.

Pro-hrvački analitičari hvale njezinu prvu sezonu u ringu. Rousey se sjajno snašla što je dovelo do velike popularnosti bivše UFC prvakinje među WWE fanovima. Rousey je tumačila lik dobre djevojke sve do rasta popularnosti Irkinje Becky Lynch proteklih nekoliko tjedana i mjeseci. Tada se i scenarij počeo mijenjati, a Rousey je dobivala sve “siroviju” ulogu. U konačnici je prepustila titulu upravo Lynch.

Na istoj Wrestlemaniji bez svog univerzalnog pojasa je ostao još jedan bivši UFC prvak – Brock Lesnar. I taj se scenarij podudara s onim prema kojem bi se Lesnar trebao vratiti u Octagon u kolovozu. Tada će se navodno sučeliti s aktualnim UFC prvakom Danielom Cormierom. WWE za sada ne najavljuje naredne Lesnarove nastupe što samo potvrđuje da bi se Lesnar trebao vratiti uskoro u UFC-ov kavez!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI