Rory MacDonald želi borbu s Fedorom ili Silvom: “To je prava borba za fanove”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.05.2017 16:06h Autor:

Rory MacDonald (Instagram)

Bivši UFC-ov izazivač u velteru Rory MacDonald ostvario je sjajnu pobjedu u svom debiju u Bellatoru ovog vikenda. U Londonu je nokautirao Paula Daleyja u drugoj rundi glavne borbe večeri.

Prema najavama, MacDonald bi se nakon ove pobjede trebao boriti protiv pobjednika borbe između prvaka Douglasa Lime i Lorenza Larkina, a otkrio je i neke dugoročnije planove poput namjere da postane prvak u dvije kategorije.

“Kad uđem u kavez, ne želim se igrati, birati udarce, ili pobjeđivati na bodove. Pobjeđivao sam na taj način, ali uvijek sam žalio zbog nečina na koji sam pobijedio. Kada uđem u kavez, želim vas uništiti”, rekao je Rory MacDonald nakon posljednje pobjede.

“Spreman sam nastaviti ovim putem, spreman sam prihvatiti borbu bilo kada, bilo gdje, u kategoriji iznad ako treba. U Bellatoru je sve jasno, uvijek ih gnjavim i znamo na čemu smo”, rekao je kanadski borac, a onda otkrio da bi volio odraditi i borbu s nekime od veterana i legendi ovog sporta.

“Želim biti prvak, šampion u dvije kategorije ako je moguće. Osim toga, želim velike borbe. Ako se mogu boriti s legendama, odmah me zapišite. Mislim da bi to bile prave borbe za fanove, mladi budući prvaci protiv legendi, misli da bi se to prodalo. Fedor, Wanderlei, to su veliki dečki i mislim da bi fanovi do željeli vidjeti”, zaključio je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI