Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rory MacDonald: Šokiran sam što smo uklonjeni iz glavne borbe, nitko me nije obavijestio o tome | Fight Site

Rory MacDonald: Šokiran sam što smo uklonjeni iz glavne borbe, nitko me nije obavijestio o tome

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.01.2018 11:46h Autor:

Rory MacDonald/Instagram

Samo tjedan dana prije održavanja Bellator 192 eventa, Rory MacDonald i Douglas Lima više nisu bili glavna borba, nego je to mjesto pripalo borbi teškaškog Grand Prixa između Chaela Sonnena i Rampagea Jacksona. I to na prvu baš nije najbolje ‘sjelo’ kanadskoj MMA zvijezdi.

Mjeseci je borba za Bellatorov velter pojas, između prvaka Douglasa Lime i izazivača Rorya MacDonalda, bila ne poziciji glavne Bellator 192 borbe. To zapravo ne treba čuditi jer je riječ o fantastičnom meču od kojeg bi promocija trebala puno očekivati. No, samo tjedan prije eventa, glavna borba postala je ona između Chaela Sonnena i Rampagea Jacksona. To nije najbolje sjelo fanovima, ali niti borcima koji su do tada trebali predvoditi event.

“Došlo je niotkuda, nisam to očekivao i bio sam šokiran. Nisam čak bio niti obaviješten od Bellatora, nego sam saznao tijekom interviewa. Moram priznati da je u startu to bio veliki šok. No, razumijem zašto je Bellator to učinio, oni vode ovaj posao i to je njihova poslovna odluka. Moj posao je u kavezu i ovdje sam da ga odradim.”

Zapravo, odluka nije došla od strane Bellatorovog vodstva, nego od ljudi iz Paramount Picturesa, zaduženih za produkciju eventa. Oni su se pokušali izvuči time da na Grand Prix gledaju kao na nešto izdvojeno od samog eventa, odnosno nešto što slijedi iza toga te su pokušali objasniti da su Lima i MacDonald i dalje glavna borba. No, nisu objasnili zašto su apsolutno svi marketinški resursi otišli na Sonnena i Jacksona. MacDonaldu to zapravo nije ni bitno.

“Ne želim se zamariti time i razgovarati s nekim o tome, jer to može stvoriti negativno djelovanje. Trenutno sam u jako pozitivnom raspoloženju i okruženju, fokusiran sam na to da odradim najbolje što znam. I cilj je ostati u tom mentalnom okviru, ne mogu si dozvoliti da me ometaju stvari koje su čista politika”, još je dodao MacDonald.

U svakom slučaju, prave MMA fanove sigurno više zanima ovaj fenomenalni duel velteraša u naponu snage. No, kada ti je iznad tebe filmska industrija, onda ovakve odluka zapravo ne čude.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI