Rory MacDonald odgovorio na Mousasiev izazov

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.05.2018 11:18h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald brzo je našao vremena odgovoriti na izazov koji mu je uputio novi Bellatorov prvak srednje kategorije, Gegard Mousasi.

Odmah nakon osvajanja titule Bellatorovog prvaka, Gegard Mousasi prozvao je Rorya MacDonalda na borbu, koja bi ujedno bila i borba dva prvaka, onog u velteru i onog u srednjoj kategoriji. MacDonald je svoj pojas osvojio u siječnju, savladavši Douglasa Limu u fenomenalnoj borbi, nakon čega se morao posvetiti oporavku ozlijeđene noge. Budući da je borba protiv Lime bila pravi praznik za oči MMA fanova, podosta se glasno spominje mogući revanš, no Mousasi se uhvatio za Roryevu izjavu kako gleda prema tituli srednje kategorije.

MacDonald je vrlo brzo reagirao na izjave nizozemskog borca koji je rekao kako ga namjerava prozivati sve dok se ne odazove. No, to neće biti potrebno. On je odgovorio već idući dan i to na način da je odluku prebacio na vodstvo Bellatora, odnosno na predsjednika Scotta Cokera.

“Mousasi, čestitam ti na dominantnoj pobjedi i osvajanju titule. Scott Coker, znam da želite vidjeti me gdje prvo branim titulu u velteru, prije nego krenem u srednju kategoriju. No, borba mene i Mousasia je borba za organizirati upravo sada. Omogućite nam to!”, napisao je Kanađanin na Twitteru, čime je dao do znanja kako je i više nego zainteresiran za borbu koja bi bez sumnje bila najveća u dosadašnjoj povijesti Bellatora.

Pretpostavlja se kako je Rory mislio na spomenuti revanš protiv Lime, ali i potencijalna borba protiv Andreja Koreškova također izgleda sjajno. Također, Michael Page je u Londonu došao do svoje desete pobjede i bilo bi krajnje vrijeme za neki ozbiljniji ispit, ako ne čak i za borbu za titulu Bellator prvaka. Na Cokeru i ekipi su svakako slatka brige.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI