Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rory MacDonald najavio mogući povratak u UFC | Fight Site

Rory MacDonald najavio mogući povratak u UFC

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.04.2017 00:24h Autor:

Rory MacDonald/Instagram

Rory MacDonald je jedna od trenutno najvećih zvijezda u rosteru Bellatora. Bivši izazivač u UFC-ovoj velter kategoriji za mjesec dana će debitirati u Bellatoru protiv Paula Daleyja na priredbi u Londonu.

MacDonald je najavio da želi osvojiti dvije Bellatorove titule, ali i da bi se mogao vratiti u UFC u kojem je proveo šest godina i upisao 9 pobjeda i 4 poraza. Organizaciju je napustio s dva vezana poraza od Robbieja Lawlera i Stephena Thompsona.

“Da, nadam se da ću nakon ove borbe s Daleyjem dobiti priliku za titulu. Nadam se da ću još ranije dobiti priliku boriti se i za pojas u srednjoj. Nadao sam se da ću nastupiti na cardu u New Yorku, ali ne znam hoće li mi dati borbu u tako kratkom roku. Možda se netko ozlijedi, pa se nadam da ću moći uskočiti”, rekao je MacDonald.

“Volio bih se boriti za pojas, i u velteru i u srednjoj kategoriji”, potvrdio je i dodao da je spreman za povratak u UFC ako dobije dovoljno dobru ponudu.

“Apsolutno. Mislim da će sve na kraju ovisiti o pregovorima oko ugovora kada mi aktualni istekne. Tko god mi ponudi bolju priliku i veći novac, tamo ću otići. Otvoren sam. Ako UFC dođe s dobrom ponudom moguće je da se vratim. Ako ne, sretan sam u Bellatoru”, zaključio je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI