Rory MacDonald bi volio legalizirati udarce glavom i ukinuti bodovanje po rundama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.04.2017 20:20h Autor:

Rory MacDonald

Rory MacDonald poznat je kao brutalan borac, kojem nikada nije bilo problem primiti batine, odnosno odraditi borbu uz žestoke izmjene. Zapravo, on bi volio da borbe mogu biti još brutalnije.

Unutar svog velikog interviewa, progovorio je o tome što mu se sviđalo kod početaka UFC-a te što bi volio promijeniti u današnjem MMA-u. Ipak, svjestan je da se to neće dogoditi, iako vjeruje da bi se onim pravim fanovima borbe tako što svidjelo.

“Jako mi je zanimljiv UFC početak. Royce Gracie kao mali borac protiv velikih likova, bez vremenskog limita i sl. Volim te početke slobodne borbe. Danas je drugačije bodovanje i čišće su borbe. Po meni su zapravo ubili pravi izgled čistokrvne borbe.”

“Da se mene pita, borili bi se na dvije runde od po deset minute ili jednu od dvadeset. Kod bodovanja bi se također gledao ukupan dojam, a ne po rundama. Dozvolio bih udarce koljenima na podu i udarce glavom. Posebno mislim da udarci glavom trebaju biti legalni. To što su oni zabranjeni mi je pravo sranje. Nažalost, to se neće nikada dogoditi. Sport je postao mainstream i treba ga nekako prodati van. Ja volim brutalno, ali to se neće dogoditi”, rekao je The Red King.

MacDonalda idući mjesec čeka debi u njegovoj novoj promociji, Bellatoru. Tamo će odraditi borbu protiv Paula Daleya, još jednog borca koji nikada nije bježao od otvorenog okršaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI