Roque Martinez: Nemam problema s kondicijom, Cro Cop će se ispuhati prije mene

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.09.2018 13:36h Autor:

Roque Martinez

Ovotjedni protivnik Mirka Filipovića, Roque Martinez, odradio je jedan od posljednjih intervjua prije nego će ući u ring s borilačkom legendom, u potrazi za najvećom pobjedom svoje dosadašnje karijere.

Martinez je gostovao na Kumite radio, a u razgovoru, koji cijeli možete pogledati ispod teksta, glavna je tema bio njegov nedjeljni okršaj s Mirkom Filipovićem. Borac s Guama, koji je trenutno u nizu od osam pobjeda, djeluje kao borac koji bi svoju prednost trebao tražiti na podu. Ipak, nije siguran da će do toga doći.

“Ne volim prognozirati svoje borbe, no neće me začuditi ukoliko se ova borba cijelo vrijeme održi na nogama. Biti ću spreman i na druge stvari, no on nije tip kojeg je lako srušiti na pod. Cro Cop ima sjajnu obranu rušenja i toga sam svjestan. Prvo ću svakako vidjeti koliko uspješan mogu biti na nogama, a onda ćemo vidjeti što dalje. Biti ću spreman”, rekao je Roque, a onda je nastavio govoriti o potencijalnom “ring rustu” kod Mirka Filipovića, odnosno koliko bi njemu u prilog mogla ići činjenica da se nije borio gotovo godinu dana te da je prošao tešku ozljedu:

“Ring rust je moguć, no ne računam na to. Očekujem najboljeg Cro Copa što može biti. Dugo se nije borio, dolazi iza jako ozbiljne ozljede, no i ja sam bio ozlijeđen. Borca kao on, legendu kao što je on, nikada ne smiješ otpisivati ni u kom slučaju. Nebitno koliko ima godina i kakve ozljede ima iza sebe, ja moram biti spreman za najbolju moguću verziju Cro Copa.”

Vrlo bitna stavka su pravila, posebno to što bi prva runda trebala trajati deset minuta, kao u starome Prideu. To je bio uvjet Mirka Filipovića pri ugovaranja, a Martinez kaže kako je tako nešto vrlo lako prihvatio.

“On je zahtijevao rundu od deset minuta, jer misle da sam ja tip koji će se ispuhati, no to neće biti tako. Ne zamjeram mu što gleda to na taj način, pogledajte moje posljednje dvije borbe, obje su završile u prvoj rundi. Nisu me vidjeli kakav izgledam kasnije u borbi, a i realno je pomisliti nešto tako kada vide kako izgledam. No, kada sam dobio taj prijedlog zapravo sam pomislio kako je dobro za mene. Mislim da će se ispuhati puno brže nego ja.”

U nedjelju će simpatični Guamac tražiti pobjedu koja bi ga mogla dovesti tamo gdje želi biti, u UFC. No, protiv sebe će imati protivnik koji karijeru želi završiti slavodobitno, u velikom pobjedničkom nizu. Ne morate sumnjate hoće li Mirko Filipović biti maksimalno motiviran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI