Rony Jason o napadu na sestru: Nisam je napao, samo sam vikao na nju dok je bila na podu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.10.2017 18:53h Autor:

Rony Jason

Sada već bivši UFC-ov borac i pobjednik Ultimate Fightera, Rony Jason, osvrnuo se na neugodnu situaciju, kad je snimljen tijekom napada na vlastitu sestru.

Podsjećamo, na internetu se pojavila snimka gdje se brazilski borac nalazi iznad ženske osobe koja leži na cesti te glasno gestikulira prema njoj. Iz snimke se dobio dojam da ju možebitno udara nogom, no u to ne može biti sigurni zbog loše kvalitete iste. Na kraju se saznalo kako je u pitanju njegova sestra, a sada je napokon i borac iznio svoju stranu priče.

“Nisam napao svoju sestru, nigdje ne postoji nikakav dokaz napada. Nema nikakve fotografije jer nije bilo napada. Ona je došla i napala mene, uostalom svi znaju kakva je njena povijest u gradu. Odgurnuo sam je i pala je na pod. Tada sam odlučio skinuti sve pto mi je na duši. Najmlađe sam dijete u obitelji, uzdržavam troje braća i sestara koji nikad nisu radili, uključujući i njeno dvoje djece”, rekao je sada već bivši UFC-ov borac. Naime, odmah nakon incidenta se zatražio komentar promocije, no oni su izjavili kako Jason odnedavno više nije njihov borac. Povodom ove situacije, Rony je još dodao:

“Nisam niti sam ikad bio agresivan, niti sam ju napad, to mi nikada nije prošlo kroz glavu. No, njeno konstantno ponašanje na ovaj način je moralo jednom rezultirali nečim takvim. U svojim je izjavama rekla kako me došla naučiti moralnu lekciju, no prvo ti moraš biti moralan da bi tako nešto učinio. Ima 40 godina i dvoje djece, a cijeli život ju uzdržavamo majka i ja. Tko me zna, zna da nikad nisam bio agresivan.”

Nekada vrlo potentni borac perolake kategorije je trenutno bio unutar niza od tri poraza, gdje je imao jednu pobjedu unutar toga, no ona mu je oduzeta radi pada na doping testu. Ukupno je kao UFC borac ostvario po četiri pobjede i poraza, a trijumfirao je na prvoj sezoni brazilskog izdanja Ultimate Fightera

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI