Rondine “Četiri jahačice Apokalipse” zajedno u WWE!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2018 20:30h Autor:

Rousey, Shaffir, Baszler i Duke

Nakon što je za Rondom Rousey u WWE otišla Shayna Baszler, najveća svjetska kečerska promocija odlučila je u svom rosteru kompletirati popularne “Four Horsewomen, odnosno istoj su pristupile Jessamyn Duke i Marina Shaffir.

“Four Horsewoman”, odnosno četiri jahačice apokalipse, pojavile su se kao naziv u vrijeme dok je Ronda Rousey harala UFC-om. Marina Shaffir bila je već ranije uz nju, a nakon snimanja 18. sezone Ultimate Fightera, pridružile su im se ženska MMA pionirka Shayne Baszler te talentirana Jessamyn Duke. Očekivalo se kako će se Duke i Baszler ubrzo pridružiti Rousey na vrhu ženskog MMA-a, dok se za Shaffir, koja je tada još bila amaterka, govorilo kako će biti djevojka koja će detronizirati Cris Cyborg. Njihov zajednički trener bio je nitko drugi nego Edmund Tarverdyan.

Na kraju se to nije dogodilo niti približno. Dok je Rousey u to vrijeme još vladala te je došla do još četiri obrane titulu, Baszler je poražena u obje UFC borbe u kojima je nastupila, a tek nešto bolja bila je Duke, koja je slavila u svom UFC debiju, da bi nakon toga upisala niz od tri poraza, a nakon otkaza je doživjela još dva poraza u Invicti. Što se tiče Shaffir, ona je napokon postala profesionalna, debitirala pobjedom, a onda otišla u Invictu te je nastupila u dvije borbe i obje izgubila prekidom u prvoj minuti. Tako se brzo ugasio mit o četiri jahačice.

Ipak, on će sada ponovno oživjeti, ali u WWE-u, gdje bi one trebale biti stalna pratnja Rondi Rousey, no dobiti će i svoje pojedinačne nastupa. Baszler je zapravo u hrvačke vode otišla još prije Rousey te se probijala kroz manje promocije, da bi bila potpisana za WWE gotovo u isto vrijeme kad i njena popularna kolegica, no Duke i Shaffir do sada nisu imale takvih iskustva. Informacije govore kako su sve četiri već neko vrijeme u WWE trening centru, gdje se pripremaju za ono što im slijedi.

Tako je vjerojatno u službeno završena priča o “Four Horsewomen” u MMA-u, a zajedno su tijekom tog razboblja ostvarile kombinirani MMA skor 6- 10, od čega četiri pobjede pripadaju Rousey. Sada one postaju “Four Horsewomen” WWE-a, a hoće li tu biti uspješnije, biti ćemo zločesti i reći da to treba pitati zadužene scenariste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI