Ronda se pojavila na snimanju kečerskog WWE turnira

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.07.2017 14:57h Autor:

Screenshot

UFC je tijekom ovogodišnjeg “International Fight Week” samita slavio prisutnost žena u njihovoj promociji, te su organizirali panel diskusiju na temu “Žene u UFC-u”. Njihova daleko najveća zvijezda Ronda Rousey nije bila prisutna. Dapače, o Rondi se od kada je poražena od Amande Nunes ne može apsolutno ništa saznati, a čelnik UFC-a Dana White nije siguran hoće li se bivša prvakinja ikada vratiti.

No, zato je Ronda viđena na na početku snimanja kečerskog turnira žena koji organizira WWE. Radi se o “Mae Young Classic” turniru na kojem bi trebale sudjelovati hrvačice iz svih dijelova svijeta. Nije poznato u kakvom se svojstvu Ronda pojavila, ali nagađa se da je došla dati podršku svojoj sparing partnerici Shayni Baszler koja je nedavno potpisala ugovor s WWE-om te bi trebala sudjelovati na već spomenutom turniru.

Fanovi se, s druge strane, pitaju je li Rousey na pragu potpune promjene karijere i prelaska u profesionalno hrvanje. Ova UFC-ova super zvijezda se ranije već pojavljivala na WWE eventima. Posljednje na Wrestlemaniji 31 gdje se pojavila sa The Rockom. Ovaj put je bila u društvu Triple H-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI