Ronda Rousey: Prebila bih Boga u Stevenu Seagalu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.08.2012 08:27h Autor:

Photo by Strikeforce

 

Priča, koju većina zagriženih MMA fanova već zna, ide otprilike ovako… Steven Seagal je prilikom snimanja jednog filma 1991. godine izjavio da se njega ne može udaviti. Tadašnji koordinator za kaskadere Gene LeBell se ponudio isprobati vještine majstora Aikida i ne samo da je uspio udaviti holivudsku zvijezdu, nego se ovaj pri tome “pomokrio u gaće”. Navodno je Seagalu jednostavno pobjeglo.

Kada je Ariel Helwani pokušao potvrditi ovu legendarnu priču kod samog Seagala, dobio je optužbe da je LeBell lažov ili da netko drugi za njega izmišlja bolesne priče.

“LeBell i ja smo pričali o filmovima, a ja sam se istezao. On mi je pokazao kako dobro istegnuti leđa. Pokušao mi je pokazati i pri tome sam se ja nekako poskliznuo, a zatim sam mu se zahvalio na savjetu. Nikada nije bilo nikakvog sukoba između nas dvojice. To se mogu zakunuti u ime Boga i moje djece, a djeca su mi nešto najvrjednije u životu”, izjavio je Seagal i dodao:

“Iako je LeBell uvijek bio vrlo pristojan prema meni, sada kada malo odvrtim film, mislim da je možda patološki lažov. Rekao mi je jednom da je prebio Bruce Leeja. Ne bi se smio baviti ovakvim stvarima jer ispada totalni seronja. Zvuči kao da je retardirano djete.”

S obzirom da je aktualna Strikeforceova prvakinja i velika ženska MMA zvijezda, Ronda Rousey, u vrhunskim odnosima s LeBellom i, dapače, smatra ga uzrom, i ona je ovih dana prokomentirala cijelu priču, a Seagala je nazvala lažovom. Zatim mu je priprijetila batinama.

“Prije svega, trebao je priznati što se dogodilo, a drugo, čovjek je očito veliki lažov. Svima je rekao kako je on naučio Andersona Silvu onaj front kick. Dajte molim vas, čovjek ne zna što priča. Ne, Steven Seagal nije legitimni borac. On se bavi Aikidom. OK, Aikido je super, no tko iz tog sporta može uspjeti u MMA-ju? Tko je stigao sa zaleđem iz Aikida u slobodnu borbu?”, upitala se Rousey i dodala:

“Gene LeBell bi i u ovim godinama prebio Seagala. Još uvijek bi svoj novac stavila na njega. Ne želim vam dati još jedan naslov, ma zapravo ću vam ga dati. Prebila bih Boga u Stevenu Seagalu. Da kaže nešto loše o LeBellu meni u lice, morala bih nešto napraviti. Natjerala bih ga da se ponovno posere u gaće.”

Kako umišljeni holivudski glumac ne voli ostajati dužan nikome, vjerujemo da odgovor slijedi. Možda čak i neki meč. Rondu pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI