Ronda Rousey je od nedjelje kečerica, debitirala na “Royal Rumbleu” i najavila dugogodišnju WWE karijeru (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.01.2018 10:49h Autor:

Screenshot

Ronda Rousey je proteklog vikenda postala kečerica! I to puno radno vrijeme! Iako se bivša UFC prvakinja i u prošlosti znala pojavljivati na WWE eventima, od ovog vikenda ona neće više biti popratna “pojava” nego jedna od najvećih ženskih WWE zvijezda u budućnosti.

U nedjelju se Rousey, naime, pojavila na “WWE Royal Rumble” priredbi u Philadelphiji. Sučelila se u ringu s tri najbolje hrvačice u WWE-u, a zatim je stisnula ruku direktorici promocije Stephanie McMahon koja je sjedila pored borilišta. Bivša UFC prvakinja se pojavila na samom kraju šoua, a njezin dolazak je izazvao ovacije i oduševljenje gledališta. Bio je to šlag na tortu čitave večeri.

“Ovo je moj život sada. Ovo će biti moj prvi prioritet u životu nekoliko narednih godina. Ovo nije nešto privremeno, gdje ću se pojaviti ugrabiti novac i otići. Ovo nije nešto na kratke staze. Kada sam se prvi put susrela s Triple H-om, rekla sam mu: ‘Mogu u životu raditi još neke stvari u kojima ću vjerojatno zaraditi mnogo više novca, ali neću u tome uživati kao u ovome’.”, izjavila je Rousey nakon priredbe pred kamerama ESPN-a.

Nije poznato kada će “Rowdy” sljedeći put sudjelovati na WWE eventu, odnosno kada će debitirati u samoj “borbi”, no sada je jasno da bivšu prvakinju više nikada nećemo gledati u Octagonu. Podsjećamo kako je Ronda Rousey najveća ženska MMA zvijezda u povijesti koja je zaslužna za globalno priznanje čitavog sporta, kada govorimo o “ljepšem spolu”. Bivša olimpijska judašica je poznatog “mrzitelja ženskog MMA-ja”, predsjednika UFC-a Dane Whitea, učinila svojim najvećim fanom i natjerala ga je da u elitnu promociju uvede i žensku konkurenciju.

Nakon višegodišnje dominacije UFC-om, Rousey je najprije poražena od Holly Holm, a  zatim i od Amande Nunes.Nakon dva teška poraza odlučila se povući iz sporta…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI