Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda priznala: Neko vrijeme sam tražila samo častan način da izađem iz MMA-ja (VIDEO) | Fight Site

Ronda priznala: Neko vrijeme sam tražila samo častan način da izađem iz MMA-ja (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2018 12:03h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey je u velikoj medijskoj ofanzivi. Ili je bolje rečeno da je to slučaj s njezinim poslodavcem WWE kečerskom organizacijom za koju će bivša UFC prvakinja uskoro debitirati u prvom pravom nastupu. To će se dogoditi na nadolazećoj Wrestlemaniji, a povodom tog velikog događaja Rousey je posljednjih dana čest gost američkih medija.

No, njih, više od njezine WWE karijere, zanima ona druga. To i ne čudi, ako se zna da “Rowdy” od odlaska iz UFC-a gotovo da se i nije pojavljivala u medijima. Posvetila se vidanju rana od teških poraza, kao i privatnom životu gdje joj cvjetaju ruže.

Govoreći o karijerama judo borkinje i UFC zvijezde, Ronda je objasnila kako su se stvari razvijale…

“Judo i MMA su bile zabavne stvari, a onda je u jednom trenutku postalo bitno samo kakav rezultat ostvarujem. Razumijete me? A onda se dogode stvari koje vas jednostavno izbace iz tračnica. Zaljubiš se u nešto, pa se odljubiš od toga i zaljubiš u nešto drugo”, izjavila je Rousey u intervjuu za ESPN uoči nastupa na Wrestlemaniji.

Upitana je li se i od MMA-ja “odljubila”, Rousey odgovara:

“Neko vrijeme sam samo pokušavala pronaći način da časno izađem iz toga. Osjećala sam se zadovoljno, kao da nemam što više dokazivati, ali nisam imala osjećaj da se bilo tko drugi tako osjeća. Nisam bila sigurna može li ženska divizija preživjeti bez mene. Tako da sam se osjećala da moram biti i dalje dio nečega što nisam više htjela.”

“No, uvijek sam mišljenja da se sve događa s razlogom. Za ničime ne žalim, i dalje sam sretna jer sam ispunila svoje obaveze. Sada i ženski MMA može bez mene, a ja sam ponosna na ono što sam odradila. Ne trebam ničije odobravanje da bih bila ponosna na sebe”, dodaje Ronda.

Da se nije pojavila ponuda WWE-ja, bivša UFC prvakinja priznaje da bi je javnost jako teško ponovno vidjela.

“Nije da mi je sve to nedostajalo. Mogu živjeti negdje u planini u nekoj kolibi i ne vidjeti nikoga ponovno. Tamo bih se družila sa svojim kozama i pilićima. Samo nešto veliko poput WWE-ja me moglo izvući iz toga. Ovo me čini sretnim. Da se to nije dogodilo, vjerojatno nitko više nikada ne bi čuo ništa od mene. Živjela bih u planinama i bila sretna. To je sve što želim”, zaključuje Rousey.

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI