Rogers i supruga opet u ljubavi: Sve je to bio nesporazum!

Ostale vijesti 04.09.2011 16:48h Autor:

Brett Rogers, slika prilikom privođenja

Što se događa s Brettom Rogersom, bivšim Strikeforceovim borcem, ali i nasilnikom koji je 28. svibnja uhićen nakon što je isprebijao svoju suprugu?

Podsjećamo, Rogers je tijekom svađe nekoliko puta udario svoju suprugu u lice izbivši joj pritom nekoliko zubiju. Uhićen je i optužen po nekoliko teških optužnica koje uključuju teški fizički napad i nasilje u kući koje uključuje davljenje.

MMA borac ovih dana očekuje suđenje uvjeren da će biti oslobođeni svih optužbi. U međuvremenu se pomirio sa svojom suprugom i tvrde da su problemi iza njih…

“Rekli su mi da ne pričam o detaljima, radilo se više o jednom nesporazumu, kada gledam na to. Novine mogu pisati što žele. Siguran sam da će me osloboditi optužbi i da ćemo krenuti prema naprijed. U braku smo, imamo uspone i padove kao i drugi parovi”, izjavio je Rogers koji se vratio treninzima i nada se nekom novom angažmanu nakon što je dobio otkaz u Strikeforceu.

Njegova supruga Tiuana ga podržava.

“Uživamo biti zajedno i samo se želimo nastaviti voljeti kao i do sada. Želimo voljeti našu obitelj, krenuti naprijed i biti pozitivni”, objašnjava supruga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI