Roger Gracie se bori za naslov ONE Championshipa

Ostale vijesti 28.04.2016 15:12h Autor:

Roger Gracie

Obračun Rogera Graciea i Michala Pasternaka već je najavljen za 6. svibanj na ONE Championship: Ascent to Power priredbi u Singapuru, no prema najnovijim informacijama čelnika kompanije, ta borba će također odrediti inauguralnog prvaka poluteške kategorije.

Gracie je debitirao za promociju u prosincu 2014. na ONE FC 23 eventu gdje je u trećoj rundi tehničkim nokautom zaustavio veterana Jamesa McSweeneyja i tako došao do svoje prve pobjede prekidom koja nije bila submission. Bio je to i njegov povratak u polutešku, nakon što je u srednjoj kategoriji odradio dvije borbe pod krovom Strikeforcea i jednu u UFC-u protiv Tima Kennedyja.

Pasternak je u jedanaest profesionalnih nastupa neporažen. ONE-u se priključio također u prosincu 2014., odmah na idućem eventu nakon Gracievog debija. U borbi na dogovorenoj kilaži protivnik mu je bio Rafael Silva nad kojim je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

ONE Championship 41 priredba imati će još jednu borbu za naslov. Angela Lee borit će se s Mei Yamaguchi za inauguralnu titulu u atom kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI