Rogan nahvalio ONE, čelnik ONE-a hvali Rogana: “Joe razumije zašto su čast, poštovanje i poniznost bitni…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.04.2019 12:25h Autor:

Ilustracija Rogan i Sityodtong

Unatoč tome što je zaposlenik UFC-a i jedno od nihovih najprepoznatljivijih lica, popularni TV komentator i podcaster Joe Rogan se nikada nije libio kritizirati svog poslodavca. Isto tako je redovito hvalio konkurentske promocije ukoliko je smatrao da rade bolji posao od one u kojoj je on zaposlen.

Budite sigurni da se to nije svidjelo njegovim šefovima, no Rogan je toliko popularan da mu ne mogu apsolutno ništa. Otpuštanjem njega sami bi sebi “pucali u nogu”…

Pa je tako recentno Rogan u svom podcastu pohvalio azijski ONE Championship, promociju koja već sada ima više gledatelja od njegovog UFC-a. Govoreći o tome što dobro rade, Rogan je među ostalim rekao:

“Jako cijenim način na koji ONE Championship funkcionira. Oni se koncentriraju na to da su im borci puni poštovanja jedni prema drugom i da u kavezu daju najbolje što mogu od sebe. Bore se najbolji protiv najboljih, a ne potiču ‘trash talk’ uopće. Oni pokušavaju doseći nivo sporta u kojem je najbitnije poštovanje i ostale vrijednosti borilačkih vještina.”

Informacija da je Rogan nahvalio njegovu organizaciju je stigla i do glavnog i odgovornog čovjeke ONE-a Chatrija Sityodtonga. On se u odgovoru koji prenosi portal BJPenn.com zahvalio popularnom komentatoru te je rekao:

“Radi se o čovjeku koji se čitav život bavi borilačkim sportom. On je crni pojas u taekwondoeu, crni pojas u BJJ-u i jako mnogo ga poštujem.”

“Mislim da baš zato razumije dubinu problematike i što bi borilački sport trebao biti. Shvaća da upravo to mi pokušavamo postići u ONE Championshipu i vidi što smo do sada već postigli u našoj promociji. Bitno je da istaknemo i taj aspekt borilačkih vještina te ga gurnemo u prvi plan. Kada govorimo o bitnim vrijednostima one su čast, poštovanje, poniznost. A nisu niti ‘trash talk’, niti nasilje, niti mržnja”, zaključio je Sityodtong.

Ovo posljednje se, dakako, ticalo UFC-a koji potiču, a ne kažnjavaju i sankcioniraju upravo te stvari…

 

View this post on Instagram

 

If there is anything that I have learned from my journey, it is that luck plays a big role in life. However, luck is not blind. I believe that integrity, love, hard work, kindness, and resilience together often create good luck. I’ve been blessed with a wonderful tribe of family, friends, teammates, athletes, clients, partners, fans, and even strangers to help build ONE Championship together into Asia’s largest global sports media property in history. If you do your best every day, and you also help others, good things are bound to happen. So dream big. Do good. And chase your greatness! . Comment below if you agree!

A post shared by Chatri Sityodtong (@yodchatri) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI