Rogan: Mayweather bi u RIZIN-u mogao nastradati, Tenshin je pravi udarački genije!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 16:33h Autor:

Tenshin nasukawa i Floyd mayweather

Joe Rogan smatra da bi Floyd Mayweather Jr. mogao naići na velike probleme u borbi protiv Tenshina Nasukawe.

Slavni boksač je sklopio suradnju s japanskom MMA promocijom RIZIN te će se na njihovoj novogodišnjoj priredbi 29. prosinca u Saitama Super Areni obračunati s 20 godina mlađim kickboxing i MMA talentom.

Baš kao i Maywether (50-0), Nasukawa je u svojim disciplinama neporažen i unatoč činjenici da javnosti nije toliko poznato ime oni koji ga prate znaju da se radi o pravom udaračkom fenomenu.

Borba Maywetahera i Nasukawe održat će se prema posebnim pravilima koja još uvijek nisu definirana i UFC-ov komentator vjeruje bi da natjecanje izvan čistog boksa 41-godišnjaku moglo donijeti probleme.

“Siguran sam da su mnogi od vas borilačkih obožavatelja čuli da se Floyd Mayweather bori protiv tenshina Nasukawe na Staru godinu u Japanu”, napisao je Rogan. “Ne znam kakva su to ‘posebna pravila’ pod kojima će se boriti, ali drago mi je što će se borba održati i što će ljudi Googleu pretraživati Tenshina i pogledati neke od njegovih borbi. On je pravi udarački genije.

Sumnjam da će Floyd pristati na bilo kakva pravila koja Tenshinu dopuštaju da udara nogom, ali ako pristane, mogla bi to biti katastrofalna večer za njega. Taj klinac je istina.”

 

View this post on Instagram

 

I’m sure many of you combat sports fans have heard that @floydmayweather has signed to face @tenshin.nasukawa in Japan on New Years Eve. I don’t know what kind of “special rules” they’re supposed to be fighting under but I just like the fact that it’s going to happen and that people get to google Tenshin’s name and see some of his fights. He’s a true striking genius. I doubt Floyd is going to agree to any rules that allow Tenshin to kick, but if he does it could be a terrible night for him. This kid is the truth. #Repost @tenshin.nasukawa ・・・ 僕に出来ることは格闘界を盛り上げることだと思います。 自分の人生の中で最大の出来事が現実になりました。 年末RIZINのリングでメイウェザーと戦うことになりました。 皆さんもビックリしていると思いますが僕もそうです。 こんなことは人生で二度とないと思います。 僕にはボクサーには無いタイミングのパンチがあります。 階級も違いますが、今の僕には関係ないです。 世界で誰も成し得なかった初めてメイウェザーをKOします。 僕は自分のこの拳で世界を変えます。 みなさん期待していてください。 #RIZIN14 #cygames #mayweather #tenshinnasukawa #チームで勝つ #平成最後 #大晦日

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI