Rizin se ispričao zbog konfuzne situacije s Mayweatherom, novi pregovori u tijeku!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 18:56h Autor:

Mayweather i Nasukawa

Prošlog je tjedna poput bombe odjeknula vijest iz Rizina po kojoj se na njihovoj novogodišnjoj priredbi Floyd Mayweather Jr. trebao boriti protiv udaračkog fenomena Tenshina Nasukawe. Nakon te objave se svašta događalo, Floyd se javio s pričom kako je nasamaren, Japanci su ga ismijavali, a fanovi s podsmijehom pratili još jedan cirkus.

Otprilike tjedan dana nakon što je prvi puta u javnost puštena vijest o borbi koju nitko nije očekivao, Rizin se priopćenjem oglasio o zbunjujućoj situaciji.

Njihovu poruku prenosimo vam u cijelosti:

“Na press konferenciji održanoj 5. studenog 2018. godine, Rizin je objavio da će se na Rizin 14 priredbi u Saitama Super Areni 31. prosinca u glavnoj borbi večeri boriti Floyd Mayweather i Tenshin Nasukava. No, nedugo nakon naše objave se oglasio gospodin Mayweather i preko društvenih medija dao do znanja da je borba otkazana. Mi vam se iskreno ispričavamo zbog konfuzne situacije.

Rizinov čelnik, Nobuyuki Sakikabara, trenutno radi na realizaciji meča prema originalnom ugovoru između nas i gospodina Mayweathera. Nadamo se kako ćemo idućeg tjedna imati jasnije informacije. Istina je ta, da bi već sada htjeli sve pojasniti, ali u trenutku pisanja ove poruke nismo u mogućnosti otkriti situaciju s pregovorima koji su još uvijek u tijeku. Nažalost, bojimo se kako će za sve to trebati još vremena. Iskreno se ispričavamo još jednom za nastalu konfuziju i brigu koje je nastala zbog ovoga”, poručili su iz Rizina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI