Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
RIZIN otkazao meč nakon što se Gabi Garcia pojavila na vagi sa 107 kilograma (VIDEO) | Fight Site

RIZIN otkazao meč nakon što se Gabi Garcia pojavila na vagi sa 107 kilograma (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.12.2017 11:25h Autor:

Gabi Garcia i Shinobu Kandori

Gabi Garcia neće danas nastupiti na RIZIN-ovoj priredbi u Tokiju nakon što je u četvrtak za čak 12 kilograma promašila službenu vagu.

Gabi Garcia došla na vagu 12kg preteška, upitno održavanje borbe protiv 53-godišnje protivnice

Brazilska BJJ zvijezda se na pozornici pojavila s čak 107 kilograma, što je bilo 12 više od dogovorenih 95 koliko je najviše mogla imati u dvoboju protiv 53-godišnje Shinobu Kandori.

Nakon što je bilo jasno da je Garcia debelo premašila najvišu moguću težinu, Japanka je bila vidno ljuta i razočarana te je napustila pozornicu. Nekoliko borilačkih portala je kasnije izvijestilo kako je predsjednik RIZIN-a Nobuyuki Sakakibara potvrdio da će meč na koncu biti otkazan.

Tu informaciju potvrđuje i podatak da se Garcia i Kandori nisu pojavile na službenom predstavljanju boraca koje je odrađeno nakon vaganja.

Kadori je na vagu stala sa samo 73.5 kila što bi Brazilki dalo prednost od čak 34 kilograma. Ova japanska MMA veteranka se nije borila 17 godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI