RIZIN objavio plakat za novogodišnju priredbu na koji bi se UFC trebao ugledati (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 10:29h Autor:

Sakakibara i Cro Cop (foto Rizin)

Glavni čovjek japanske borilačke promocije RIZIN, Naboyuki Sakakibara, je u utorak objavio vizual za svoju završnu priredbu u 2018. godini – RIZIN FF 14.

Japanac je to učinio preko svog službenog Twittera, a još jednom se pokazalo da njihovi dizajneri znaju što rade. Plakat prikazuje čak devet boraca koji će nastupiti 31. prosinca u legendarnoj Saitama Super Areni. Radi se odreda o japanskim zvijezdama pa je za očekivati da ćemo u narednim danima i tjednima dobiti još jedan vizual koji će sadržavati i internacionalna imena koja ćemo gledati te noći.

Naime, na istoj priredbi bi trebao nastupiti i naš legendarni Mirko “Cro Cop” Filipović prema ranijim najavama. Cro Cop se nedavno vratio u ring pobjedom protiv Roquea Martineza upravo u RIZIN-u. No, u ovom trenutku još uvijek nisu poznati detalji meča našeg borca koji plovi na nizu od čak 9 uzastopnih pobjeda.

Kao što smo ustvrdili u naslovu, službeni plakat RIZIN-a 14 je nešto na što bi se UFC-ovi dizajneri kojima često nedostaje mašte i kreativnosti trebali ugledati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI