Rizin objavio ždrijeb teškaškog turnira, Goran Reljić protiv Vadima Nemkova

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 20:08h Autor:

Poznat je ždrijeb i raspored borbi teškaškog turnira, koji će Rizin održati 29.prosinca u Saitama Areni. Na njemu nastupa i Goran Reljić, kao predstavnik KSW organizacije, a u prvom kolu borit će se protiv Vadima Nemkova iz Rusije.

Reljić (15-5) će tako nastupiti vrlo brzo nakon razočaravajućeg poraza od Tomasza Narkuna te s time i gubitka KSW titule. No, možda ga je baš zato poljska organizacija izabrala kao svog predstavnika na turniru. Protivnik mu je Vadim Nemkov, ruski borac koji također inače nastupa u poluteškoj kategoriji te koji je do sad odradio samo tri profesionalne borbe. Ipak, u sve tri je slavio prekidom u prvoj rundi. Jedan od boraca koji su ga učili je i veliki Fedor Emelianenko, koji se bori dva dana kasnije.

Ukoliko Goran savlada prvu prepreku, u polufinalu će ga čekati pobjednik borbe između Teodorasa Aukstuolis (7-2) i Bruna Cappelozze (7-3). Također je riječ o dva inače poluteškaša, Aukstuolis inače dolazi iz Litve te njihove organizacije Bushido Fights, dok je Cappelozza predstavnik elitne brazilske organizacije Jungle Fights.

U drugom dijelu ždrijeba sigurno je zanimljiva borba između Satoshia Ishiia (14-4-1) i Jiria Prochazke (13-2). Ishiii je ove godine dva puta nastupio unutar Inoki organizacije, gdje je došao do dvije pobjede prekidom te je ujedno predstavnik te organizacije na ovom turniru, dok je Čeh član Gladiotor Challenge, najjače organizacije u njegovoj domovini.

Pobjednik te borbe bi mogao ići na najveće ime ovog turnira i predstavnika Bellatora, Muhammeda 'King Mo' Lawala (14-4). On se trebao boriti protiv Marka Godbeera, no Britanac se ozlijedio te se sad čeka da organizacija BAMMA pošalje svog novog predstavnika.

Pobjedniku ovog turnira trebalo bi pripasti 40 milijuna Yena, što iznosi preko 320.000 američkih dolara, znači riječ je o uistinu ogromnom iznosu. Finalistu bi trebalo pripasti četiri puta manje od toga, dok će se polufinalisti morati zadovoljiti s osam puta manjom cifrom od pobjednika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI