RIZIN najavio gust raspored u 2019. i turnirsku završnicu godine!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.02.2019 12:38h Autor:

Sakakibara i Cro Cop (foto Rizin)

Osim dodatnih detalja vezanih za popis borbi RIZIN-a 15, koji se održava 21. travnja u Yokohama Areni, japanska promocija je u srijedu otkrila i svoje generalne planove za 2019. godinu.

Prema onome što su prezentirali medijima, u tekućoj godini bi trebali održati minimalno 6 evenata, što bi ujedno bio i jednak broj kao i u prošloj 2018. Maksimalno će organizirati 8 komada, no još uvijek nisu odlučili do kraja o kojoj će se brojki raditi. Svakako je primjetno da iz godine u godinu RIZIN povećava broj svojih evenata, a osam bi svakako bi respektabilna brojka.

Za sada se zna da će nakon 21. travnja uslijediti 28. srpanj i Saitama Super Arena. 18. kolovoza će organizirati priredbu ili u Osaki ili u Fukuoki, a na samom kraju godine će uslijediti dva tradicionalna eventa koja ujedno nagovještavaju povratak turnirskoj završnici godine – 29. i 31. prosinca.

Rizin najavio nove borbe među kojima je i ona za titulu u poluteškoj

Podsjećamo kako je legendarni hrvatski borac Mirko Filipović trebao nastupiti na završnom eventu 2018., no nije se uspio dogovoriti oko detalja ugovora s čelnicima RIZIN-a. Nije poznato planira li Cro Cop odraditi još koji meč u japanskoj promociji, ali sudeći prema bogatom rasporedu, za to će biti pregršti prigoda.

1. April 21st – RIZIN 15 Yokohama Arena
2. July 28th – Saitama Super Arena
3. August 18th – Aichi Gymnasium October – Osaka or Fukuoka
4. December 29th – Saitama Super Arena
5. December 31st – Saitama Super Arena

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI