Rizin je pokušao organizirati Fedor vs. Couture

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.12.2015 09:53h Autor:

Randy Couture i Fedor Emelianenko

Rizin organizacija išla je protiv volje fanova te je za protivnika legendarnom Fedoru potpisala Indijca Jaideepa Singha, većini nepoznatog, ali i prilično neiskusnog MMA borca. Ipak, novogodišnja priredba u Japanu mogla je doživjeti i drugačiji rasplet da se Randy Couture, bivši UFC-ov prvak, odlučio vratiti iz mirovine i prihvatiti poziv nove organizacije.

Prema navodima Fedorovih predstavnika, koji vode njegovu Facebook stranicu, japanska promocija pokušala je potpisati Randyja Couturea. Nažalost, 52-godišni Amerikanac i borac koji je u svom vlasništvu imao naslove u teškoj i poluteškoj kategoriji, zaključio je, na temelju testnih priprema, da njegovo tijelo nije spremno za povratak aktivnom natjecanju.

Iz japanske su organizacije pokušali kontaktirati još nekoliko borca, no svi su bili vezani ugovorom. Navodno je postojao jedan dostupni kandidat, ali je on tražio previše novca. Nakon svega, iz Rizina nisu htjeli riskirati otkazivanje borbe te su se vratili jednom od svojih prvih rješenja, Indijcu Jaideepu Singhu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI