Rizin Fighting Federation ime nove japanske organizacije, potvrđena borba Sakurabe i Aokija

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.10.2015 14:37h Autor:

Foto: Rizinff

Na velikoj konferenciji za medije predstavljena je već najavljena nova japanska organizacija, koja je u svoje redove dovela Fedora Emelianenka. Ime joj je Rizin Fightnig Federation, a predstavit će se trodnevnim eventom za kraj godine.

Rizin Fighting Federation puno je ime nove organizacije Nobuyukia Sakakibare, a danas je i službeno predstavljena te je pokrenuta njena web stranica na adresi http://www.rizinff.com. Na konferenciji je govorio Sakakibara, no sudjelovali su i Fedor Emelianenko, Shinya Aoki, Kazushi Sakuraba te Gaby Garcia i Rena, japanska ženska zvijezda.

Zanimljivo je kako će njihov prvi event zapravo biti trodnevna priredba, koja će se održati od 29. do 31. prosinca u Saitama Areni. Ime joj je RIZIN Fighting World Grand Prix, a već se otprije zna kako će posljednji dan predvoditi Fedor Emelianenko. Ipak, njegov protivnik danas nije potvrđen, iako se već nekoliko dana piše kako je to Singh Jaideep, kickboksač s tek jednom profesionalnom MMA borbom.

No, zato je i službeno potvrđen povratak Kazushija Sakurabe, koji će se boriti protiv Shinye Aokija. Poznato je kako će se njih dvojica sastati u međukategoriji, no još se ne zna do koliko kilograma težine. Također, potvrđen je i nastup Gaby Garcie, kao i Rene Kubote, velike japanske kickbosk zvijezde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI