Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rizin dogovorio borbu Kawajirija i Krona Graciea, Krazy Horse u revanšu s Kimurom | Fight Site

Rizin dogovorio borbu Kawajirija i Krona Graciea, Krazy Horse u revanšu s Kimurom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 11:59h Autor:

Kron Gracie

Finalni ovogodišnji Rizinov event, onaj 31. prosinca koji će sadržavati i finalni dio Grand Prixa, dobio je na svoj raspored dvije nove borbe. Kron Gracie će se boriti protiv Tatsuye Kawajirija, dok će Charles “Krazie Horse” Bennet i Minoru Kimura odraditi revanš svoje ovogodišnje borbe.

Gracieu će ovo biti treća borba u Rizinu, a u prve dvije je slavio prekidom u prvoj rundi. Na Rizin eventu u rujnu je savladao Hideo Tokora u jednoj sjajnoj borbi, na samom isteku desete minute. No, sad će protiv sebe imati sigurno najteži ispit do sada. Zanimljivo, iako je sin Ricksona Graciea, Kron trenira u dvorani Cesara Graciea, gdje su mu timski kolega braća Diaz, Jake Shields i mnogi drugi.

Njegov protivnik Tatsuya Kawajiri je donedavni Top 10 borac UFC-ove perolake kategorije, koji je nedavno dobio raskid ugovora s tom promocijom te se uputio u svoju domovinu. Ovdje će se vratiti u laku kategoriju, unutar koje je svojevremeno nastupao u Prideu i Dreamu. Njegova posljednja borba bila je poraz protiv Cuba Swansona, no u tih je deset minuta Kawajiri pokazao kako je još uvijek izuzetno ozbiljan i opasan borac.

S rujanskog eventa pamtiti i borbu Charlesa “Krazy Horse” Bennetta, protiv Minorua Kimure, a ta je borba trajala samo sedam sekundi. Da bi se potvrdilo da nije bila riječ samo o sretnom udarcu, Rizin će ta dva borca ponovno upariti već na ovom eventu. Tako će Kimura pokušati isprati gorak okus poraza iz svog MMA debija.

Dva dana prije ovog eventa održati će se prvi dio ovogodišnjeg Rizin finala, gdje će se održati četvrtfinalne borbe Grand Prixa. Ovaj event na Silvestrovo će predvodi “final 4” istog Grand Prixa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI