Riddle i Pele Landi-Jons borit će se za Titanov naslov prvaka

Ostale vijesti 31.03.2014 20:56h Autor:

Matt Riddle

Čelnici Titan FC-a objavili su kako su ustanovili trofej prvaka u svojoj velter kategoriji te borbu koja će donijeti prvog nositelja tog pojasa. U njoj će se susresti Matt Riddle i brazilska legenda Jose 'Pele' Landi-Jons.

Nakon potpisa brojnih kvalitetnih boraca te uspješnog Titan FC 27 eventa, koji je bio prvi event novog vodstva organizacije, Titan počinje razvijati svoju strategiju na način da polako uvode i pojaseve prvaka, a prvi kojeg su ustanovili je onaj u velter kategoriji, za kojeg će se natjecati Matt Riddle i legendarni Jose 'Pele' Landi-Jons.

Riddle (8-3) je u Titanu debitirao na prošlom eventu giljotinom savladavši Michaela Kuipera, a to mu je ujedno bila i prva borba u karijeri izvan UFC-a. Zapravo, Riddle je trebao na svom skoru imati još dvije pobjede, no one su mu oduzete zbog konzumiranja marihuane, odnosno pada na testu na THC.

Jose Landi-Jons (28-15), poznatiji kao Pele, je prava legenda slobodne borbe. Svoju karijeru započeo je još 1993., a kroz godine se ovaj 40-godišnjak borio u gotovo svim elitnim organizacijama, osim u UFC-u. Posljednjih godina nastupa u prosjeku jedan put godišnje, no potpisom za Titan će pokušati još jednom oživiti svoju karijeru u kojoj se ističu pobjede nad Mattom Hughesom i Patom Miletichem, kao i dvije pobjede nad Bellatorovim prvaka i jednim od trenutno najboljih boraca srednje kategorije na svijetu, Aleksanrom Šlemenkom.

Ovo je prva ustanovljena titula Titanovog prvaka, iako se pretpostavlja da bi i dogovorena borba između Mike Riccia i Georgea Sotiropoulosa mogla biti za naslov Titan prvaka u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI