Rickels “isčupao” srce Michaela Pagea na prvim Bellator 200 sučeljavanjima (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.05.2018 21:48h Autor:

Michael Page vs. Dave Rickels

U Londonu je održan medijski dan pred održavanje Bellator 200 eventa, nakon čega su održana i prva sučeljavanja boraca i borkinja. I moramo priznati da je bilo zanimljivo.

Nakon što je program ostao bez borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona, svoje mjesto unutar glavnog programa pronašle su Anastasia Yankova i Kate Jackson, što se pokazalo dobrim potezom, budući da je Yankova dobila možda i najveće ovacije. Njeno sučeljavanje pozdravljeno je aplauzom, no napetosti nije bilo.

Zato su Aaron Chalmers i Ash Griffiths odradili jedno od najžešćih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme i čudno je kako su obojica ostali mirni, odnosno da nije došlo do nekog incidenta. Phil Davis i Linton Vassell odradili su sve mirno i uz respekt, no čini se da respekta nema kod Michaela Page i Davea Rickelsa, inače borca koji će u petaj postati borac s najviše Bellator nastupa, odnosno u njih kavez ući će po 19. put. On je “prezentirao” čupanje srca svom protivniku, odnosno uvjeren je kako će on biti taj koji će Venomu nanijeti prvi poraz u karijeri.

Sudionici glavne borbe, Gegard Mousasi i Rafael Carvalho bili su mirni kao i uvijek, no također i žestoko fokusirani na ono što im slijedi. Sve to možete pogledati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI