Rick Glenn novi WSOF prvak u perolakoj kategoriji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.06.2014 13:03h Autor:

Rick Glenn

Rick Glenn novi je WSOF prvak u perolakoj kategoriji. To je postigao tako što je na jučerašnjem WSOF 10 eventu iznenadio svijet i prekidom slavio protiv dosadašnjeg prvaka Georgia Karakhanyana.

Američki Armenac Georgi Karakhanyan bio je veliki favorit u borbi za naslov WSOF prvaka. Ovaj momak nalazio se u sjajnoj seriji i očekivalo se da će mu Glenn biti tek nova žrtva. No, popularni "Gladiator" se potrudio da napravi iznenađenje i da donese pojas oko svog pasa.

Već u prvoj rundi Glenn se izvukao iz naizgled bezizlazne situacije gušenja, a jedva je dočekao kraj iste protiv puno eksplozivnijeg i bržeg Karakhanyana. Ipak, u drugoj rundi vidjeli smo drugu sliku. Glenn je dobro krenuo, nekoliko puta ozbiljno pogodio prvaka i tako nastavio sve do kraja runde. 

Kad se očekivao početak treće runde, prvak je predao borbu zbog slomljenog rebra i Glenn je postao novi WSOF prvak te sad ima skor 15-2 i to je čak 13 puta slavio prekidom.

Na istom eventu održale su se još dvije borbe. U onoj za titulu privremenog prvaka u srednjoj kategoriji, David Branch je već u drugoj minutu borbe ugušio Jessea Taylora, a uvjerljiva je bila i Jessica Aguillar, koja je nakon dominantnih pet rundu zadržala titulu prvakinje u slamka kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI