Rich Franklin uhićen u zračnoj luci u Los Angelesu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.11.2015 13:17h Autor:

Rich Franklin

Rich Franklin, bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji, jučer je uhićen u Međunarodnoj zračnoj luci u Los Angelesu. Cijela situacija nastala je kao rezultat pogreške kojom se Franklina identificiralo kao osuđivanog zločinca.

Popularni "Ace" je nakon posjete Singapuru, gdje radi kao potpredsjednik ONE Championship organizacije, bio na putu prema svom domu u Cincinnatiju. On je u jednosatnoj pauzi između letova, umjesto odmora doživio prilično nezgodnu situaciju te završio u lisicama i ćeliji do koje su ga imigracijski službenici vodili kroz gužvu u zračnoj luci.

MMA legenda u početku nije imao nikakvih informacija o čemu se radi, ali je u konačnici pušten te mu je objašnjeno da s osuđivanim zločincem dijeli isto ime i državu u kojoj prebiva. Provjera registriranih zločinaca u Ohiju pokazala je čak tri osobe koje dijele njegovo ime i prezime.

Situacije gdje se Franklina zamjenjuje za nekog drugog nisu rijetkost, ali ovo je prilično ekstreman slučaj do kojeg je došlo zbog povećanog osiguranja koje je nastalo kao posljedica terorističkih napada u Parizu. Iako je sretan što je sve završilo, Franklin se osjećao prilično osramoćeno i uznemireno zbog cijele situacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI