Rezultati prognoze meča Cro Cop vs. Pat Barry: Imamo pobjednike!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.02.2012 20:37h Autor:

Cro Cop i Pat Barry

Poštovani čitatelji Fight Sitea,

prije svega vam zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom malom nagradnom natječaju!

Nakon prebrojavanja svih glasova i detaljne analize meča, jasno je da su pobjednici sljedeći:

Mister No

El Guapo 7

Obojica su skupila po 23 boda, no kako je El Guapo u svojoj prognozi bio ipak za milimentar bliži konačnom rezultatu, USB stick odlazi njemu. El Guapo je, naime, u jedinom promašenom segmentu fulao za jedan, a Mister No za dva submissiona. Obojica će, dakako biti nagrađena i kartom za Cro Cop Final Fight, 10. ožujka.

Čestitke još jednom pobjednicima, a svima drugima poručujemo da ne očajavaju jer ćemo dijeliti još nekoliko ulaznica za Cro Cop Final Fight.

Uredništvo

________________________________________________________________

Sutra (utorak, 21. veljače) je veliki dan. Dan konačne odluke i trenutak kada ćemo jednom za svagda saznati tko je bolji grappler – Cro Cop ili Pat Barry.

Za sada je hrvatski borilački as u velikoj prednosti s obzirom da ga je jednom ugušio u službenoj UFC borbi, a Amerikanac je loše prošao i u dvoboju koji se dogodio prije nekoliko dana. Tada je Mirko u svojoj dvorani, gdje se dvojac zajedno priprema za skorašnje mečeve, uvjerljivo slavio na parteru. U igri je bila i oklada koju je Barry izgubio pa Filipovića cijeli tjedan mora oslovljavati s Vaše Veličanstvo gospodaru Cro Cop, te ga mora tražiti dozvolu svaki put kada ide na WC.

Sutra “HD” ima priliku za osvetu. Odmorniji je, nema više problema s jet legom koji ga je mučio kada je stigao iz SAD-a, a veliki motiv mu je i osveta. Dvoboj je dogovoren za popodnevne sate, a mjesto velikog obračuna je isto – Cro Copova dvorana. Dvojac će odraditi tri runde po pet minuta grapplinga, a vaš je zadatak pogoditi ishod ovog meča.

Da vam malo zagorčamo život, zadatak smo učinili prilično kompliciranim i on se sastoji od nekoliko dijelova. S obzirom da se meč ne završava kada jedan borac završi drugoga, nego se kreće od početka do isteka runde, cilj je pogoditi ishod svake od tri dionice i način na koji su se te runde odvijale.  Pobjednik svake od rundi je onaj borac koji je više puta završio onog drugog, a ukoliko nije bilo nikakvog prisiljavanja na predaju, onda se gleda ukupan dojam svake od rundi. Pobjednik meča jest onaj koji je bio bolji u najmanje dvije dionice.

Evo i tri zadatka!

1. Pogodite ukupnog pobjednika (pogodak nosi 2 boda)

2. Pogodite pobjednika svake runde (svaka pogođena runda nosi 2 boda)

3. Pogodite  broj uspješnih submissiona za svakog od boraca u svakoj od tri runde (svaki pogodak vrijedi 3 boda)

Ukupno se može skupiti maksimalno 26 bodova. Onaj tko skupi najveći broj bodova osvaja UFC usb stick i kartu za Cro Cop Final Fight. Drugoplasirani će se zadovoljti samo s ulaznicom. Odgovore primamo samo u komentarima ispod ovog teksta i to od registriranih korisnika. Stoga, ukoliko se još uvijek niste registrirali na Fight Siteu, obavezno to učinite i pokušajte osvojiti ove vrijedne nagrade! Naravno, svatko ima pravo na samo jedan jedini pokušaj. Sretno!

Za one koji niti sada nisu shvatili pravila igre, evo primjera pravilnog odgovora:

1. Pat Barry

2. (1) Pat Barry, (2) Cro Cop, (3) Pat Barry

3. (1) Pat Barry – 2,  Cro Cop -0, (2) Pat Barry – 0, Cro Cop – 1 (3) Pat Barry – 2, Cro Cop – 0

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI