Rezultati FS ankete: Saznajte kako su čitatelji bodovali borbu Fedora i Maldonada

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.06.2016 13:30h Autor:

Fedor Emelianenko i Fabio Maldonado (Instagram)

Prije nekoliko dana smo postavili anketu s pitanjem: “Krađa ili ispravna odluka nakon dvoboja Fedora i Maldonada?” Na istu smo se odlučili kako bi došli do mišljenja naših čitatelja o ishodu posljednjeg meča “The Last Emperora”.

Odluku sudaca su mnogi borilački portali proglasili kontroverznom, a njihovo mišljenje dijeli i dobar dio fanova, ali i poznatih osoba uključenih u svijet mješovitih borilačkih vještina. Naravno, ishod iz Sankt Peterburga su mnogi vidjeli i na drugi način te se samim time složili sa sudačkom trojkom koja je većinskom odlukom (28-28, 29-28, 29-28) dodijelila pobjedu legendarnom Rusu. Upravo takvo razilaženje u mišljenima je bilo idealno za postavljanje ankete čije rezultate donosimo u nastavku članka.

Kao najpopularniji odgovor pokazao se onaj koji podržava sudačku odluku, a za isti se odlučilo 41% naših čitatelja. Odmah iza njega, najviše glasova je prikupio odgovor koji sugerira da je borba trebala biti proglašena neodlučenom (32 %), dok je čak 16% čitatelja mišljenja kako je sudac na kraju trebao podići ruku brazilskog borca.

Kada zbrojimo dva odgovora koja ne idu na ruku službenom ishodu, dolazimo do toga da se 48% naših čitatelja ne slaže sa službenim rezultatom, dok, kao što smo ranije naveli, vas 41% dijeli mišljenje sudaca.

Na odgovor da se ipak radi o teškoj procjeni se odlučilo 8% posjetitelja Fight Sitea, dok vas samo 3% nije bilo zainteresirano ovim anketnim pitanjem.

Krađa ili ispravna odluka nakon dvoboja Fedora i Maldonada?
  • Odluka je bila ispravna. x 518 puta41%
  • Meč je trebao završiti bez pobjednika. x 401 puta32%
  • Maldonado je trebao pobijediti. x 199 puta16%
  • Teško je procijeniti. x 96 puta8%
  • Ne znam, niti me zanima. x 38 puta3%

Ukupno glasano: 1.252 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI