Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati ankete: Vjerujete više Mitrioneu nego Fedoru! | Fight Site

Rezultati ankete: Vjerujete više Mitrioneu nego Fedoru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 16:32h Autor:

Fedor Emelianenko vs. Matt Mitrione

Samo nas pet dana dijeli do spektakularnog Bellatovog eventa u New York Cityju kojim bi ova promocija trebala potvrditi sposobnost organiziranja borilačkih PPV spektakala na razini onih UFC-a. Iako se ne bori u glavnoj borbi večeri, nema sumnje da je Fedor Emelianenko najveća zvijezda priredbe. Nakon nešto duže pauze Rus je ponovno u akciji i to protiv donedavnog UFC-ovca Matta Mitrionea. Meč je to koji sigurno neće biti lagan za legendarnog Rusa.

U našoj posljednjoj anketi smo vas pitali “Tko slavi: Fedor ili Mitrione?”. Nakon što je anketa sakupila gotovo 1200 glasova vrijeme je za podvlačenje linije i analizu.

Iako je Fedor omiljeni borac velikom broju fanova (ili je jedan od omiljenih) na našoj anketi je prednost dobio Matt Mitrione. Iako prednost iznosi tek nešto manje od 2%, Amerikanac je ipak favorit publike. Baš kao što je i favorit u ponudi kladioničarskih kuća.

“Mitroine slavi prekidom” je najpopularniji odgovor koji je dobio čak 47% glasova, dok je drugi najpopularniji onaj “Fedor slavi prekidom” koji je dobio 80-tak glasova manje, odnosno 40%.

Na Fedora, ali odlukom, tipuje još 8 posto glasača pa zbrojeno s onih 40% dolazimo do ukupnog zbroja od 48% posjetitelja Fight Sitea koji vjeruju u pobjedu “Posljednjeg Imperatora”.

Najmanje glasova je zaradila opcija “Mitrione slavi odlukom”, koja je dobila 4% što zbrojeno s 47 posto onih koji vjeruju u Mitrioneov nokaut ili submission donosi ukupnih 51%.

Zahvaljujemo svima na glasovima, a rezultate ankete možete prokomentirati ispod članka!

Tko slavi: Fedor ili Mitrione?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI