Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rezultati ankete Fight Sitea: 3 % čitatelja pogodilo ishod borbe Overeem vs. Werdum | Fight Site

Rezultati ankete Fight Sitea: 3 % čitatelja pogodilo ishod borbe Overeem vs. Werdum

Ostale vijesti 19.06.2011 08:45h Autor:

Strikeforce GP poster

Nakon što je noćas održano četvrfinale Grand Prixa, vrijeme je i za podvlačenje crte. Što ste vi prognozirali u našoj anketi?

Većina čitatelja Fight Sitea je prognozirala da će Alistair Overeem nokautirati Fabricija Werduma. Čak 72 posto glasača koji su odlučili sudjelovati u našoj ankite vezanoj uz ovaj meč su izabrali ovaj ishod četvrtfinalnog dvoboja Strikeforceovog Grand Prixa i očito pogriješili. Točan odgovor je bio “da će Nizozemac slaviti odlukom sudaca”, a za taj rezultat je glasalo samo tri posto sudionika.

Drugi najpopularniji odgovor je bio da će “Werdum submitati Nizozemca”. 17 posto glasača je očito precijenilo kvalitete brazilskog borca koji čitav meč niti u jednom trenutku nije bio niti bilizu da bi na takav način stigao do pobjede.

Po tri posto čitatelja Fight Sitea je izabralo najmanje popularne odgovore: “da Werdum slavio nokautom ili odlukom sudaca”, odnosno da će “Overeem prisiliti Werduma na predaju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI