Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Revolucija – MacDonald trenira i bori se BEZ BANDAŽA! | Fight Site

Revolucija – MacDonald trenira i bori se BEZ BANDAŽA!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.05.2017 11:04h Autor:

Ilustracija

Iako se radilo o jednom cjelovitom intervjuu za MMAFighting, odnosno emisiju The MMA Hour Ariela Helwanija, jedan dio razgovora s Roryjem MacDonaldom zahtjeva posebnu pažnju i poseban članak. Radi se o svojevrsnoj revoluciji kod boraca, kuriozitetu koji ćete rijetko čuti.

Donedavna UFC zvijezda, a u buduće vrlo vjerojatno zaštitno lice Bellatora, Rory MacDonald je odustao od bandažiranja svojih ruku. I to ne samo na treninzima, nego i u mečevima. Pa tako nije imao “zamotane ruke” proteklog vikenda na dvoboju protiv Paula Daleyja. Samo je obukao rukavice na gole ruke i sučelio se s jednim od najboljih udarača velter kategorije na svijetu…

“Neću više zamatati uopće svoje ruke. Shvatio sam da mi se to ne sviđa”, rekao je MacDonald u razgovoru s Helwanijem.

Upitan zašto se odlučuje za tako drastičan potez koji mu svakako ne bi savjetovao niti jedan borilački, a posebno ne boksački stručnjak, Kanađanin odgovara:

“Osjećaj je bolji. Posebno s novim Bellatorovim rukavicama koje su bolje od onih UFC-ovih jer bolje pašu na ruku. Puno je ugodnije u njima u odnosu na one UFC-ove.”

U nastavku razgovora MacDonald je otkrio kako već neko vrijeme uopće ne bandažira ruke niti za potrebe treniranja…

“Nikada ne treniram s bandažama. Shvatio sam da mi nekako odmažu jer zaustavljaju cirkulaciju krvi u šakama. Čak i kada samo grapplate jer savijate ruke, pokušavate grabiti s njima protivnika itd… Odlučio sam da to nije više za mene”, zaključuje Kanađanin.

M

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI