Revanš najbolje borbe 2015. godine dogovoren za rujan i WSOF 23, Branch i Holder na istom cardu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.07.2015 14:13h Autor:

Luis Palomino i Justin Gaethje

Manje od šest mjeseci nakon što su odradili fantastičnu borbu, možda i najbolju MMA borbu u posljednjih nekoliko godina, Justin Gaethje i Luis Palomino sastat će se još jednom. Bit će to u rujnu, na WSOF 23 eventu, kad će organizacija dobiti i svog prvaka poluteške kategorije, a to će biti David Branch ili Teddy Holder.

Iako je izuzetno neobična situacija da poraženi izazivač odmah dobiva još jednu priliku za oduzeti pojas, posebno ako je doživio poraz bez ikakvih kontroverzi, čisto sumnjamo da će se bilo koji MMA fan buniti protiv revanša Gaethjea i Palomina. Ono što su oni ponudili 28. ožujka ove godine, još uvijek se spominje, a vjerojatno će se tako nastaviti sve do 18. rujna.

Tad će njih dvojica ponovno ukrstiti snage, na danas službeno najavljenom WSOF 23 eventu. A ukoliko se ne sjećate prve borbe ili ste sve propustili, gore je link na kojem se možete podsjetiti, kao i pogledati cijelu borbu. Ukoliko bude i upola kao prva, bit će nevjerojatna.

Također, za isti event je najavljeno i finale turnira četvorice u poluteškoj kategoriji te će ono dati prvog WSOF prvaka do 93 kilograma. U toj borbi će se sastati David Branch, koji je inače već nositelj WSOF pojasa u srednjoj kategoriji, i Teddy Holder, koji je u polufinale došao kao zamjena, a onda šokirao velikog favorita Thiaga Silva. Sad će imati priliku šokirati još jednog.

To su prve dvije potvrđena borbe za ovaj event, koji će se održati u Phoenixu, u istom gradu te istoj dvorani gdje je odrađena i prva borba Gaethjea i Palomina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI