Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Renzo Gracie: PRIDE me drogirao 1998.! | Fight Site

Renzo Gracie: PRIDE me drogirao 1998.!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.10.2014 10:32h Autor:

Renzo Gracie

Renzo Gracie pionir je MMA sporta. Prvu profesionalnu borbu odradio je još 1992., prije nego li se uopće pojavio UFC. Njegovo je iskustvo golemo, a s obzirom što je sve prošao u karijeri i na godine koje je proveo u sportu sigurno ima podosta priča koje bi mogle zanimati javnost.

Jedna od njih ispričao je Arielu Helwaniju kad je gostovao na MMA Houre, a vezan je uz borbu iz 1998. na PRIDE 2 kad mu je protivnik bio Sanae Kikuta.

"Inače ne spavam puno. Mogu spavati dav i pol sata i mogu normalno raditi, razmišljati, čitati, raditi što god želim… Mogu biti maksimalno u pogonu nakon dva i pol sat sna. Kad spavam četiri sata ne osjećam se tako dobro. Tada sam spavao 18 sati u komadu. Ljudi su mi kucali na vrata i probudio sam se, ali nisam se mogao pomaknuti iz kreveta. Nikad u životu nisam tako spavao.", počeo je priču Gracije.

I danas sumnja da su mu organizatori stavili nešto u vodu i da je zbog toga toliko spavao, a tijekom meča imao je i problema s kretanjem. No, unatoč tome došao je do pobjede giljotinom. Između ostalog sumnja i korektnost tijekom službenog vaganja na kojem je Kikuta imao 93 kg, a izgledao mu je znatno veći za nekog tko je na toj kilaži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI