Renzo Gracie podržao Aziza: "Vidio sam kako je završio mnoge vrhunske grapplere"

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.08.2015 10:56h Autor:

Guillard i Aziz

U srijedu smo izvijestili o izvršnom potpredsjedniku WSOF-a koji je izjavio da njegov bivši borac, a danas predvodnik Bellatorove priredbe, Melvin Guillard, jedino može postati svjetski prvak u tapkanju.

> Potpredsjednik WSOF-a: Sparirao sam s Guillardom i svaki put sam ga prebio!

Ali Abdel-Aziz je, dapače, ustvrdio da je i on sam na treninzima u dvorani kod Grega Jacksona više puta završio Guillarda. A ukoliko netko sumnja u njegove riječi, poručio mu je da pita samog Grega Jacksona koji je sparinzima svjedočio.

No, Jackson se nije oglasio oko teme kao je zainteresirala MMA javnost te za sada šuti. Guillard je, s druge strane, nerazumljivo prokomentirao Azizove izjave na svom Twitteru napisavši samo "Vau…$$$$ :) :) :)". Jedini koji je za sada javno podržao Aziza jest legendarni Renzo Gracie u čijoj je dvorani čelnik WSOF-a često trenirao.

"Ali s nama trenira vrlo dugo i vidio sam kako je završio velik broj vrhunskih grapplera. :)", napisao je Gracie na svom Twitteru kao dopunu Azizove izjave.

Radi li se tek o "trash talku" između bivšeg poslodavca i zaposlenika ili je Ali Abdel-Aziz zaista najbolji borac među promotorima, procijenite sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI