Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Reljić u subotu u Rijeci drži seminar! | Fight Site

Reljić u subotu u Rijeci drži seminar!

Ostale vijesti 15.12.2011 18:04h Autor:

Reljić u Rijeci

Ove subote pruža se jedinstvena prilika za sve MMA i BJJ fanove iz Rijeke i okolice! U dvorani Drill Centra Rijeka bivši UFC borac Goran Reljić održati ćea MMA i No-gi seminar. U trajanju od pet sati, Goran će sudionicima seminara prenjeti dio svoga znanja i iskustva koje je stekao u američkom kavezu.

Kao vrsni majstor brazilske jiu jitse, Goran je svoj debi u američkom kavezu imao protiv Wilsona Gouveie na UFC 84 prije tri godine kada je spektakularno pobjedio nokautom odradivši meč večeri. Zbog ozljede leđa Reljić pauzira dvije godine nakon čega se vraća u UFC odraditi još 3 borbe ali neuspješno. Nakon epizode s UFC-om, Goran se posvećuje usavršavanju svojih tehnika te prenosi znanje i iskustvo polaznicima svojih klubova u Zadru i Zagrebu.

Djelić prave MMA atmosfere možete doživjeti na seminaru koji će trajati pet sati a održati će se u klubu borilačkih sportova Drill Cenatr Rijeka, Furićevo 17, Viškovo (preko puta Citroen salona).

Predbilježbe i informacije: 091/988 0192 ili na e-mail: drill.centar@gmail.com

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI