Reljić slavio nokautom nakon tri minute!

Ostale vijesti 24.03.2012 22:24h Autor:

Goran Reljić

Goran Reljić nije imao nikakvih problema protiv bivšeg Bellatorova borca Rogenta Llorenta u švicarskoj Ženevi u glavnom meču večeri organizacije Strenght and Honor Championship!

Iako se očekivala iznimno teška borba za Gorana, pogotovo kad se uzme u obzir da je Llorent prema službenim podatcima organizatora čak 15 kilograma teži, to nije bio ni približno slučaj.

Bivši hrvatski predstavnik u UFC-u gotovo cijelo vrijeme je kontrolirao borbu, Španjolac je imao tek dva slabija pokušaja rušenja, a u drugoj minuti borbe uspješno rušenje izveo je Reljić. Nakon što Goran nije uspio svog protivnika ugušiti, završio je meč s nekoliko udaraca u parteru te je sudac reagirao i prekinuo borbu nakon tri minute i dvije sekunde. Goran je tako ubilježio novu pobjedu tehničkim nokautom praktički bez primljenog udarca.

Ovo je definitivno potvrda da Goranu trebaju ozbiljniji izazovi, a u Europi mu ih neće biti nimalo lagano pronaći. Llorent se unatoč najavama nije večeras pokazao kao dostojan protivnik našem borcu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI