Reinhard “otvorio dušu” o TRT-u i HGH-u

Ostale vijesti 22.03.2012 09:40h Autor:

Jason Reinhardt (Photo by Heavy.com)

Bivši UFC-ovac, Jason Reinhard je javnosti otkrio “potresnu” ispovijest o upotrebi hormonske terapije testosteronom (THT) i terapije hormonom rasta (HGH) koje su ga spriječile da sudjeluje u 5. sezone reality showa The Ultimate Fighter.

Iako je prošao na castingu za TUF 5, Reinhard je nakon što je već spakirao kofere, dobio obavijest da ipak neće moći biti dio popularnog UFC-ovog showa. Razlozi su bile njegove hormonske terapije koje su mu, prema njegovom iskazu, bile propisane od strane liječnika.

“Nakon operacije vrata doktor mi je prepisao terapije TRT i HGH kako bih se brže oporavio. Ja sam bio iskren i pošten i o svemu sam obavijestio ljude iz UFC-a koji su rekli da u tome ne vide nikakav problem pošto je doktor stajao iza terapija. Nakon što je sve bilo pred realizacijom, nazvali su me i rekli su mi da otpadam”, opisuje Reinhard i dodaje:

“Nije bio problem u UFC-u, nego u Atletskoj Komisiji Nevade koja mi nije dala dozvolu za natjecanje. Bio sam u šoku jer se radilo o zaista malim dozama koje mi nikako ne bi pomogle u mečevima s drugim borcima. Uzimao sam samo 1 cc TRT-a i 2 jedinice HGH-a. Potrošio sam većinu ušteđevine na tu operaciju, a smeće od promotora za kojeg sam se natjecao, nije uplatilo osiguranje. Bilo je to veliko razočarenje. Sada tek vidim da je TRT prihvaćen, a ja sam uvijek bio sumnjičav i nisam ga nikada više htio upotrijebiti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI