Redizajn Fight Sitea pun pogodak!

Ostale vijesti 24.08.2012 13:32h Autor:

Ilustracija

Gotovo 50 posto (45) posjetitelja Fight Sitea koji su glasali u našoj posljednjoj anketi smatra da je novi redizajn pogođen "u sridu" i ocijenili bi ga s peticom, odnosno odličnom ocjenom. Kada tome pridodamo još 30 % onih koji su nam dali četvorku, jasno je da možemo biti itekako zadovoljno s prijemom izmjena koje smo predstavili početkom tjedna.

Trojku novom dizajnu je dalo 12 posto glasača, a ima i onih koji su ga ocijenili nedovoljnim – njih 8 posto. Tek prolaznu dvojku nam je dalo najmanje glasača, odnosno 6 posto.

Ovim putem se zahvaljujemo na glasovima i obećajemo da će stranica i forum funkcionirati još bolje nakon dodatnih uštimavanja koje provode naši programeri. Već sada je ubrzano učitavanje naslovnice i pojedinih članaka za nekoliko puta u odnosu na stari portal, a želimo vam skrenuti pažnju i na unaprijeđene alate za pretragu i povezivanje vijesti. Tražilica sada radi po nekoliko ključeva, dok svaka vijest u desnom izborniku nudi logički povezane vijesti kojima možete pratiti temu.

Još jednom pozivamo sve da komentiraju članke ispod tekstova, kao i da nastave raspravu na našem novom Fight Forumu!

Hvala vam na povjerenju!

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI