Ray Sefo vraća se u kavez i želi meč u vlastitoj organizaciji!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.06.2013 08:32h Autor:

Ray Sefo

Jedan od najpoznatijih kick boksača na svijetu, koji je početkom 2012. godine u zagrebačkoj Areni odradio i meč protiv našeg Mirka Filipovića na Cro Cop Final Fightu, još uvijek nije završio aktivnu borilačku karijeru te planira uskoro povratak borbama, ali ovog puta želja mu je ući u kavez.

Sefo je prilikom gostovanja kod Ariela Helwanija u emisiji The MMA Hour otkrio vrlo zanimljivu informaciju da bi prema svemu sudeći i on trebao biti jedno od imena na popisu borbu za nadolazeći event njegove vlastite MMA organizacije WSOF. Četvrti po redu event Sefove organizacije održat će se 10. kolovoza.

Tom prilikom MMA rukavice na ruke bi ponovno trebao navući i Tyrone Spong koji će vjerojatno ponovno biti jedna od glavnih zvijezda večeri.

Iako na našim prostorima nije toliko rijetko da organizator eventa istovremeno i odradi borbu, u SAD-u je to ipak puno rjeđe slučaj, pa Sefova želja predstavlja poprilično iznenađenje.

Iako je po pravilima Muay Thaija i K-1 bio fantastičan borac, u kavezu ima daleko manje iskustvo. Odradio je svega tri borbe te je dva puta slavio i jednom poražen. Posljednji put u MMA borbi nastupio je 2011. godine na eventu Strikeforcea kad ga je submissionom pobijedio Valentijn Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI