Ray Sefo: Volio bih se boriti još jedanput!

Ostale vijesti 02.11.2015 13:26h Autor:

Ray Sefo

Kickboks i MMA veteran, predsjednik WSOF-a Ray Sefo izrazio je želju da odradi još jednu borbu ako se za to ukaže prava prilika i ako nađe dovoljno vremena.

Sefo je zadnji kickboks meč odradio protiv Mirka "Cro Cop" Filipovića na Cro Cop Final Fight priredbi 2012. u Zagrebu i izgubio je sudačkom odlukom. Posljednju MMA borbu odradio je 2013. na WSOF 4 i tamo ga je pobijedio Dave Huckaba. 44-godišnji Novozelanđanin nije dobio borbu još od 2010. i želi odraditi još jedan meč što prije jer zna da su godine iza njega i ponestaje mu vremena.

"Volio bih se boriti još jedanput. Ako to dopusti vrijeme i ako bude imalo smisla volio bih odraditi još jednu borbu, ali moram biti realan i iskren sa samim sobom i shvatiti da je moje vrijeme pri kraju. Nemam puno vremena i mislio sam se boriti do kraja godine. Možda će za to trebati više vremena, ali sad sam to rekao na glas i želim biti dosljedan sebi. Vrijeme je faktor, ali iskreno, stvar je tajminga i hoće li se ukazati prava prilika. Ako se sve poklopi vidjet ćete me u ponovno u ringu", rekao je Sefo za Sherdog.

Sefo je voljan borbu odraditi i u MMA-ju i u kickboksu:

"Volim i kickboks i MMA, tako da sam otvoren za oboje. Treniram svaki dan, spariram dva do tri puta tjedno i vježbam u jutro. Jedino što će se promijeniti ako dobijem borbu je intenzitet treninga. Uživam u borbama, natjecanju, disciplini i poštovanju. Za mene je ključni faktor naći vremana za pripremu, a ne postajem ništa mlađi. Ne želim ući u borbu i izgledati staro i biti spor", zaključio je Sefo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI