Ray Sefo najavio da će nokautirati Cro Copa!

Ostale vijesti 28.01.2012 09:43h Autor:

Cro Cop Final Fight

Ray Sefo najavljuje da će u Zagrebu pobijediti i nokautirati Mirka Filipovića. U razgovoru za ProFightStore, legendarni K-1 borac je izrazio oduševljenje jer će ponovno ući u ring, a posebno jer se radi o borilačkom velikanu poput Cro Copa.

“Prihvatio sam jer ću se radije boriti sa sjajnim borcem poput Mirka nego s nekim anonimcem. Do naše je borbe zamalo došlo i ranije, no nakon što je Cro Cop morao odustati, zamijenio ga je Mark Hunt. Ukazala se još jedna prilika i nisam ju mogao propustiti. Čast mi je nastupiti protiv njega pred sjajnim navijačima. Hrvati su me uvijek dobro primili, uzbuđen sam i jedva čekam da priredimo spektakl.”

Kako je došlo do meča?

“Kada me Orsat (promoter) nazvao i pitao želim li se boriti s Cro Copom jer je njegov prvotni protivnik otpao, s oduševljenjem sam prihvatio. Mislio sam da je Mirko već pristao na meč sa mnom prije no što su se obratili meni, no možda griješim”, objašnjava Sefo.

U kakvoj formi dolazi u Zagreb?

“Više sam nego aktivan u borilačkom svijetu. Istina, zadnju K-1 borbu odradio sam prije više od godinu dana no nastupio sam u slobodnoj borbi nakon toga. U dvorani sam šest dana tjedno i to ne samo u ulozi trenera. I sam naporno treniram i biti ću 100% spreman za ožujak.”

Sefo je na kraju najavio pobjedu i nokaut!

“Dolazim pobijediti i fanovi mogu očekivati nokaut. Mirko je sjajan borac i poštujem ga, no neću prevaliti toliki put da bih izgubio. Fanovi će zasigurno biti pobjednici.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI