Raritet: Atletska Komisija preporučila WSOF borcu – nemoj se više boriti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 10:34h Autor:

Eric Regan

Zanimljiva priča s netom održanog WSOF-a 19 jest i američki borac Eric "The Iron Prince" Regan. On je poražen nokautom (udarac nogom u glavu) u drugoj rundi od strane sunarodnjaka Matthewa Frincua. To ne bi bilo ništa nevjerojatno da se ne radi o čak osmom porazu u posljednjih devet dvoboja za Regana. S obzirom na negativan "score" 15-25 i loše rezultate posljednjih godina ne čudi da je za ovaj nastup utržio skromnih 750 dolara.

Na njegovu žalost i Atletska Komisija Arizone je primijetila kako ovom profesionalnom MMA borcu i ne ide previše dobro u posljednje vrijeme pa su ga suspendirali "bez vremenskog ograničenja", ali i izdali preporuku da se prestane baviti ovim poslom. To je prilično rijedak slučaj, a Regan tvrdi da se radi o nepoštenoj odluci.

31-godišnji borac ne misli stati. Dapače, misli kako nokaut uopće nije bio strašan. Na Facebooku je otkrio da se protiv njega "vodi urota".

"Mislite li da je to ispravna odluka ili da se radi o odluci obojanoj politikom protiv mene? Dignuo sam se odmah poslije nokauta, a tamo su me ostavili da ležim još pet minuta. Doktor me kasnije nije niti pregledao, nego je samo rekao da se javim Atletskoj Komisiji. U posljednje vrijeme nisu pošteni prema meni. Od 2008. me pokušavaju spriječiti da se borim", napisao je Regan i dodao:

"Želim da me pregleda neutralan liječnik, a ne neki iz koruptivno najgore institucije u državi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI