Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Rampage”o povratku u Bellator, otvoren za borbu s Kimbom | Fight Site

“Rampage”o povratku u Bellator, otvoren za borbu s Kimbom

Ostale vijesti 23.02.2016 12:22h Autor:

Quinton Rampage Jackson

Quinton “Rampage” Jackson gostovao je u emisiji MMA Hour gdje je razgovarao o svojim problemima i povratku u Bellator, ali i o želji da se suoči s Kimbom Sliceom.

Quinton “Rampage” Jackson je konačno riješio svoje s Bellator MMA promocijom, te će vratiti iz UFC-a kako bi do kraja ispunio svoj ugovor s promocijom u vlasništvu Viacom kompanije. Problemi s promocijom su se loše financijski loše odrazili na veterana budući da nije mogao nastupati i propuštao je prilike da zaradi plaću dok je još aktivan. Situacija je za Jacksona bila toliko teška da je umalo otišao u mirovinu i zauvijek se oprostio sa sportom.

“Stvarno mi je bilo teško, ne želim to niti jednom borcu. Ono što je čudno u ovom sportu je to što moramo imati menadžere, a onda su tu još i organizatori. Postoji tu puno više stvari osim samih borbi, a ja ne čitam ugovore, to nije moj dio posla. Ja ne znam puno toga što se događa. Ja se samo volim boriti, tako prehranjujem svoju djecu. Napravio sam puno za ovaj sport, borim se više od 15 godina i pomislio sam da bih se možda mogao umiroviti. Imao sam osjećaj da je zabavljati fanove sve što sam ikada htio, samo to. Kada ste zabavljač, a ne možete zabavljati ljude na način na koji biste htjeli, onda se zapitate koji je vaš idući korak. Srećom, ja sam tu i tamo dobio neke filmske uloge”, objasnio je Jackson.

Jackson nije siguran koji će mu biti idući potez kada ispuni svoje obveze prema Bellatoru, ali je potvrdio da bi za jednu od dvije preostale borbe na ugovoru volio odraditi protiv čovjeka kojeg je trenirao u sklopu The Ultimate Fighter serijala, Kimba Slicea (Kevin Ferguson).

“Kad sam snimao TUF s Kimbom, on je spominjao kako se oduvijek htio boriti samnom. Iako je on teškaš, ja sam veliki poluteškaš. No vidjeli smo da se Kimbo može dovesti u formu i dobro nastupati. Mislim da Dadu 5000 nije shvatio ozbiljno i nije puno trenirao za tu borbu. I ja sam se tako ponio u prošlosti. Da se ja borim s Kimbom, siguran sam da bi on naporno trenirao i doveo se u formu, pogotovo s obzirom na sramotu iz posljednjeg nastupa. Ja sam borac, to je ono što radim, borim se. Već sam se borio s kompićima. postojali su protivnici s kojima se nisam htio boriti ili sam mislio da nisu dobar izbor. Želim završiti karijeru i zabavljati fanove. Ako fanovi žele da zakucam i nokautiram Kimba, onda ću to pokušati napraviti”, rekao je “Rampage”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI