Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rampage zbog guranja na vaganju i vrijeđanja umalo izbačen s eventa! (VIDEO) | Fight Site

Rampage zbog guranja na vaganju i vrijeđanja umalo izbačen s eventa! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.05.2014 09:46h Autor:

Rampage vs. King Mo

Quinton Jackson pobijedio je na Bellatoru 120 Muhammeda Lawala i to, kako su se mnogi složili, kontroverznom odlukom sudaca. No, uvod u borbu tijekom vaganja skoro je doveo do otkazivanja meča.

"Rampage" Jackson tijekom službenog vaganja nije imao najčvršće živce i njegovo guranje King Moa moglo je imati velike, možda i nesagledive posljedice za Bellator i cijeli event. Atletska komisija Mississippija nije imala previše razumijevanja za Jacksonovo ponašanje te ga je odmah kaznila s 10 tisuća dolara. Ta je kazna izazvala burnu reakciju Rampagea.

Glavni čovjek komisije Jon Lewis izjavio je za portal MMAFighting.com da je Jackson nakon kazne uputio prilično neprimjerne riječi cijeloj komisiji te da je bivši UFC-ov prvak bio prilično bijesan i potpuno van kontrole.

Zbog toga je komisija razmišljala i da ga ukloni s cijelog događaja, a tada bi prvi Bellatorov PPV event ostao bez glavne borbe. Ipak, razgovor je donio rješenje te se Rampage ispričao zbog svojih postupaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI